Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler'in rahatsızlandığını duyurdu

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve eğlenceli paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in günlerdir Instagram hesabından neden paylaşım yapmadığı ortaya çıktı. 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yenenler günler sonra ilk kez paylaşım yaparak Instagram'dan uzak kalmasının sebebini açıkladı. İşte detaylar...

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren 2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yenenler, son olarak ülkemizdeki orman yangınları sonrası bölgelere destek olmak için harekete geçmişti. Arkadaşlarıyla yardım toplayan Yenenler, yaklaşık beş gündür sosyal medya üzerinden paylaşım yapmıyordu. Günler sonra ilk kez paylaşım yapan iki çocuk annesi Berfu Yenenler, Instagram'dan uzak kalmasının sebebini açıkladı.

Yaz başında eşi ve çocuklarıyle birlikte Çeşme'ye giden 25 yaşındaki Berfu Yenenler'in tatili kısa sürdü. Eser Yenenler rahatsızlanınca Eylül ayında dönmeyi planlayan çift, soluğu İstanbul'da aldı.

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler'in rahatsızlandığını duyurdu


EŞİ ESER YENENLER RAHATSIZLANDI

Berfu Yenenler haberi sosyal medya hesabından duyurdu:

"Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bu açıklamayı da size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik, Çeşme'den döndük şu an İstanbul'dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor. Eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte"

 

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler'in rahatsızlandığını duyurdu ile ilgili etiketler Eser Yenenler berfu yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.