Ünlü şarkıcı hırsızlık şoku yaşıyor...

'Topla Kalbini' şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden güzel şarkıcı Berfin Gürsoy'un, antrenman için gittiği çiftlikte aracının soyulduğu ortaya çıktı. Arabasının camları patlatılan Gürsoy, olayla ilgili "Güpegündüz arabamın camlarını patlatıp içerikteki her şeyi almışlar." sözleriyle yaşadığı korkuyu anlattı.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Müzik'ten çıkarttığı "Topla Kalbini" albümü ile iyi bir çıkış yakalayan güzel sanatçı Berfin Gürsoy, dün antrenman yapmak için gittiği at çiftliğinde tatsız bir olayla karşı karşıya geldi. Antrenman sonrası arabasının yanına giden Gürsoy hırsızlık şoku yaşadı.

Magazinmatik.com’un haberine göre; Hırsızlar Gürsoy'un arabasının camlarını patlatarak içindeki her şeyi almışlar. Gürsoy yaptığı açıklamada "Güpegündüz arabamın camlarını patlatıp içindeki her şeyi almışlar.Ehliyet, kimlik, kredi kartları,para, takı, Ipad hatta sahne kıyafetlerim, ayakkabı ve makyaj malzemelerime kadar götürmüşler" dedi.

Ünlü şarkıcı hırsızlık şoku yaşıyor...

Ünlü şarkıcı hırsızlık şoku yaşıyor... - Resim : 2

 

 

Ünlü şarkıcı hırsızlık şoku yaşıyor... ile ilgili etiketler hırsız berfin gürsoy antreman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.