Beren Saat onur ödülüne layık görüldü!

Son olarak Netflix'te yayınlanan Atiye dizisiyle fırtınalar estiren oyuncu Beren Saat Altınyıldız Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Netflix'te yayınlanan Atiye isimli dizi ile Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği "Altınyıldız Yılın Yıldızları Ödül Töreni"nde "Onur Ödülü"ne layık görülen Beren Saat, aldığı ödülü İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) yemek hakları için direnen ve mücadelesi kazanımla sonuçlanan öğrencilere adadı.

Ödülü aldıktan sonra konuşan Saat, "Sanırım Atiye dizisindeki rolüm için ödüle layık görüldüm.Onur Ödülü ile ilgili ne konuşma yapacaksın Beren?' diye kendi kendime düşündüm. Ben bu ödülü İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin verdiği onur mücadelesine adamak istedim" dedi. Aldığı ödül sonrasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Saat, "Bu ödülü, İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin verdiği ‘onur mücadelesine adadım" ifadelerini tekrarladı.

İÜ öğrencileri de "Yemekhane Hakkımız İÜ" hesabından Beren Saat'te teşekkür etti.

Beren Saat onur ödülüne layık görüldü!

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Gümüşhane’lidir. Başkent Üniversitesi’nde okuduğu dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk denemesini 2004 yılında yayınlanan Aşkımızda Ölüm Var dizisinde canlandırdığı Nermin karakteriyle yaşayan Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile evlidir.

Avrupa Yakası, Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Güz Sancısı, Gecenin Kanatları. Fatmagül'ün Suçu Ne?, Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, İntikam, 9on, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kürk Mantolu Madonna ve Arama gibi projelerde rol almıştır. Şimdilerde Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye’de Atiye karakterini canlandıracak olan Beren Saat, 1,67 metre boyunda, 53 kilo ve Balık burcudur.

Beren Saat onur ödülüne layık görüldü! ile ilgili etiketler Netflix Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi Atiye onur odülü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.