Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı

Şu sıralar bir dergi çekimi için Bodrum’a giden Beren Saat ve Kenan Doğulu magazin gündeminden düşmüyor. Saat, 47 yaşına basan şarkıcı eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı. Güzel oyuncunun paylaşımlarına düştüğü romantik notlar ise dikkat çekti.

Yedi yıl önce dünyaevine giren ve birçok kez boşanacakları konuşulan 37 yaşındaki oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu, kötü günleri geride bıraktı. Eviliklerine yeniden şans veren ve şu sıralar hem iş hem de tatil için Bodrum'da bulunan çiftten Doğulu, 47 yaşına bastı.

Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı

Saat, eşinin yeni yaşını Instagram'dan yayınladığı karelerle kutladı. Saat'in paylaşımına düştüğü romantik not da dikkatlerden kaçmadı.

  
Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı - Resim : 2

Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kutladı. Bir dizi fotoğraflarını yayınlayan Saat, eşine şu sözlerle seslendi:

"Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor, yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalın ayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man'e gidelim mi? En büyük roller coaster'a binsek mi? Göl kenarında bir festival var, acaba? İstanbul'a uçaklar inmiyormuş gibi jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana 'Hayır' diyemeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun... "

 Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı - Resim : 3

Ünlü oyuncunun aşk dolu mesajı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Doğulu'nun ise eşinin bu mesajına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı - Resim : 4

 

Beren Saat aşka geldi! Eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü böyle kutladı ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu Bodrum tatil Doğum günü kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.