'Beren, Kenan'ın basiretini bağladı!'

Bir dönem 'pop müziğin kralı' olarak anılan Kenan Doğulu'nun eski ihtişamından eser kalmadı. Bugün yeni şarkısının klibi yayınlanan Doğulu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımını gelecek eleştirilere karşı yoruma kapattı.

Kenan Doğulu bir dönemin en popüler popçularından biriydi. Her yaptığı şarkı hit olur, her sözü günlerce konuşulurdu. Aşkları olay olur, magazin basını peşinden bir an olsun ayrılmazdı. Ama maalesef Kenan Doğulu'nun eski şaşası kalmadı.

SORULAR KARŞISINDA HEP SESSİZ!

Yavaş yavaş kabuğuna çekilen şarkıcının sesi soluğu eskisi kadar çıkmaz oldu. Magazin muhabirlerinin nadiren de olsa görüntülediği zamanlarda da soruları yanıtlamak yerine hep sessizliğini korudu. Bu da onu sevenlerinden biraz da olsa uzaklaştırdı.

'BEREN BASİRETİNİ BAĞLAMIŞTI'

Kenan Doğulu'nun bugün "Kardan Kadın" isimli şarkısının klibi yayınlandı. Klibin kısa bir bölümünü Instagram'dan paylaşan Kenan Doğulu gelecek eleştirilere karşı paylaşımını yoruma kapatması dikkatlerden kaçmadı. Youtube'da yayınlanan klibin altında ise dikkat çeken yorumlar vardı.

İşte o yorumlardan bazıları:

resim-124241PV

resim-124248US

'Beren, Kenan'ın basiretini bağladı!' ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu kardan kadın yeni şarkısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.