Bereli öldü mü? Serkan Çayoğlu diziden ayrıldı mı? Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı yaşıyor mu?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Bereli olarak bilinen Ankaralı Ali adıyla nam salan Serkan Çayoğlu'nun son bölümde vurulması kafaları karıştırdı. Kıbrıs Zafere Doğru Bereli öldü mü? Serkan Çayoğlu diziden ayrıldı mı?

Cuma akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ankaralı Ali karakterine can veren Serkan Çayoğlu'nun vurulma anı izleyenleri şoke etti. İlk bölümden bu yana canlandırdığı Bereli karakteri ile oldukça sevilen yakışıklı oyuncunun dizideki son durumu merak edildi. Peki, Ankaralı öldü mü?

Kıbrıs Zafere Doğru Bereli Öldü Mü?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin son bölümünde Ankaralının vurulduğu anlar dikkatlerden kaçmadı. Yeni bölüm fragmanında da yerde yatan Ankaralı için öldü mü söylentileri çıktı. Ankaralının gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanların eline geçti. Ankaralı'nın vedası sadece Kıbrıs'a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle geldi.

Serkan Çayoğlu Diziden Ayrıldı Mı?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde son bölümde mektup içerisinde Ankaralı'nın ismi Ali İhsan Cenkeri olarak gösterildi. Daha önce de Ayşe Ankaralı'ya İhsan diye seslenmişti. Mezarının başında ise ismi Cahit Volkan Kantarcı olarak geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin yeni bölüm fragmanında bereyi Mücahit'in taktığı görülüyor. Mücahit, 'Bere bana emanet!' diyor. Samson, 'Ben Bereli'yi öldürdüm' demesinin ardından, 'Emin misin?' cevabını alıyor.

Bereli öldü mü? Serkan Çayoğlu diziden ayrıldı mı? Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı yaşıyor mu? ile ilgili etiketler Serkan Çayoğlu kıbrıs zafere doğru ankaralı Bereli
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.