Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çıkan aşk iddialarına isyan etti

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler son dönemde hakkında çıkan aşk iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. Gökhan Göz ile bir süre önce ilişkisini sonlandıran Yelliler'in adı 'arkadaşım' dediği Faruk Palabıyık ile aşk iddialarına karıştı. 33 yaşındaki iki çocuk annesi Fatoş Yelliler, özel hayatı hakkında yapılan asılsız haberlerle ilgili harekete geçtiğini ve yasal haklarını kullanacağını duyurdu.

İlk olarak Berdan Mardini ile yaptığı evlilikle adını duyuran, Mardini'den 2021 yılının Mart ayında boşanan ve 11 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşadığını ilan eden Fatoş Yelliler hakkında çıkan yeni aşk iddiasına son noktayı koydu.

Özel hayatıyla merak konusu olan Fatoş Yelliler magazin gündeminden düşmüyor... Son dönemde cesur, iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla  adından sıkça söz ettiren, değişimiyle gündem olan Yelliler'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.


Aktif kullandığı Instagram hesabından sık sık özel hayatına dair kesitler sunan Yelliler'in, Furkan Palabıyık ile fotoğraflarını paylaşmasıyla ortaya 'yeni bir aşk' iddiası atıldı. Gökhan Göz ile birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Yellier, hakkında yapılan ''yeni sevgilisi ile düşman çatlatıyor'' şeklindeki haberler karşısında adeta ateş püskürdü.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çıkan aşk iddialarına isyan etti

Instagram hesabından bir basın açıklaması yapan Yelliler, Faruk Palalı'nın arkadaşı olduğunun ve haberlerin gerçeği yansıtmadığının altını çizdi.

Yelliler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Son günlerde basına yansıyan ve arkadaşım Faruk Palabıyık ile ilişkim olduğu yönünde yapılan, gerçeği hiçbir şekilde yansıtmayan haberler sebebiyle bu basın açıklamasını yapma zorunluluğu doğmuştur.

Gerek sosyal medyada gerekse internette yer alan çeşitli haberler ve magazin sitelerinde canımdan öte, en yakın arkadaşım Faruk Palabıyık ile ilişki yaşadığımız yönünde haberler yapılmıştır. Bu haberler gerçeği hiçbir şekilde yansıtmamakla birlikte manevi bütünlüğüme de zarar vermektedir. Faruk Palabıyık, adeta ailemden biriymiş gibi sevdiğim, her koşulda yanımda olan ve desteğini esirgemeyen biricik dostumdur.

Hakkımda yapılmış olan, gerçeği yansıtmayan ve mesnetsiz haberler hasebiyle yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı siz kamuoyuna bildirmek isterim.

Sevgilerimle, Fatoş Sarah Yelliler''

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çıkan aşk iddialarına isyan etti - Resim : 2

 

 

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çıkan aşk iddialarına isyan etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya berdan mardini gökhan göz Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.