Berat Özdemir sakatlığında son durum!

Süper Lig'in dev isimlerinden Trabzonspor'dan maç öncesi açıklama geldi! Genç futbolcu sakatlığının devam etmesi sebebi ile bugün oynanacak Ankaragücü maçında da yer alamayacak.

Süper Lig'in 31. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Berat Özdemir ile ilgili son gelişme!

Yorgunluk kaynaklı kas ağrılarından dolayı geçtiğimiz hafta Erzurumspor maçına çıkamayan Berat Özdemir'in sakatlığı devam ediyor. Ankaragücü maçı öncesi Trabzonspor'un resmi sitesinden gelen açıklama ile genç futbolcunun sağ uyluk arka adalesinde kas yaralanması bulunduğu belirtildi. Trabzonspor Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik, Berat Özdemir'in sakatlığının devamı nedeni ile maç kadrosuna alınmadığını söyledi. Hakan Çelik  “Sağ uyluk arka adalesinde kas yaralanması bulunan oyuncumuz ağrıları devam ettiği için maç kadrosuna alınmamıştır” ifadelerini kullandı.

BERAT ÖZDEMİR HARİÇ 2 FUTBOLCU DAHA

Medical Park Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Berat Özdemir'in yanı sıra Abdülkadir Ömür ve Andres Trondsen de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

 

Berat Özdemir sakatlığında son durum! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor sakatlık Berat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.