'Berat Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun'

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın yerine Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesinin ardından döviz kurlarında meydana gelen dalgalanmaya ilişkin Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, dikkat çeken ifadelere yer verdi. Kütahyalı, "Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun" dedi.

Türk Lirası’nın bu gece Dolar karşısındaki yüzde 15’e varan değer kaybının ardından, Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalında olayı değerlendiren Rasim Ozan Kütahyalı, “Berat Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun” dedi.

"ATADIĞI İSİMLER ONUN ALEYHİNDE YAZILAR YAZDI"

Kütahyalı, "Berat Albayrak'ın ayrılışı bana göre üzüntü verici oldu. Sağlık sorunları olduğunu söyledi ama gurur istifasıydı. Ne demeç verdi ne de görüldü. Hiçbir şey yapmadı. O arada da fırsat bu fırsat gelen giden vurdu. Berat Albayrak'ın atadığı bürokratlar ondan sonra onun aleyhinde yazılar yazdı." ifadelerini kullandı.

"MUHTEŞEM DÖNÜŞ"

"Hazine ve Maliye Bakanlığı'na döneceğini düşünmüyorum. Ne şekilde döner bilmiyorum ama Berat Albayrak'ın dönüşü yakındır." diye konuşan Kütahyalı, çarşamba günü AK Parti kongresinde Berat Albayrak’ın 'muhteşem' dönüş yapacağını öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam 875 baz puan faiz artışına giden Naci Ağbal’ı Merkez Bankası başkanlığı görevinden alırken, yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu’yu atamıştı.

Görevden alma ve atama Cumhurbaşkanlığı Kararı ile gerçekleşmişti. Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlanan karar TCMB’nin politika faizini beklentilerin üzerinde artışla yüzde 19’a çıkarmasından iki gün sonra geldi.

'Berat Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun' ile ilgili etiketler Berat Albayrak Rasim Ozan Kütahyalı Naci Ağbal Dolar döviz faiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.