Benzine çok büyük indirim geliyor!

PÜİS, benzinin litre fiyatında 16 kuruş indirim yapmaya hazırlanıyor...

Brent petrol fiyatlarının 70 dolara kadar çıkması ile birlikte 6 liraya dayanan benzin fiyatlarına bu sefer indirim geliyor. Brent petrolde yaşanan 67 dolar civarındaki gevşeme benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyacak.

Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ürünlerinin litre fiyatlarında 16 kuruş indirim bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) internet sitesinde yer alan duyuruda, "09.02.2018 Cuma gününden geçerli olmak üzere Benzin grubunda 16 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir. 08.02.-09.02.2018 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor." denildi.

MOTORİNDE İNDİRİM BEKLENMİYOR

Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Araç sahipleri indirimli benzini bu gece yarısından itibaren alabilecek.

BENZİN NE KADAR OLDU?

İndirimin ardından İstanbul'da benzinin ortalama fiyatı 5.64 TL'ye gerileyecek.

EN SON 21 KURUŞ ZAM YAPILMIŞTI

Üst üste gelen zamlarla birlikte cep yakan benzin fiyatları, en son yapılan 21 kuruşluk zamla birlikte İstanbul'da 5.87 seviyesine kadar gelmişti. 16 Ocak'ta 9 kuruş ve 25 Ocak'ta 12 kuruş zam ile 6 TL seviyesine yaklaşmıştı. Bunun üzerinde 2018 yılının ilk indirimi gelmiş oldu.

BENZİN FİYATLARI NE KADAR?

Ortalama 50 litre kadar yakıt ile dolan binek araçlar için tam depo benzin fiyatları;

İstanbul'da 290 TL,

Ankara'da 292 TL,

İzmir'de 290 TL olarak işlem görüyor.

Benzine çok büyük indirim geliyor! ile ilgili etiketler benzin İndirim püis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.