Benzin ve motorine zam! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 52, motorinin litresine de 50 kuruş zam yapıldı.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 52, motorine 50 kuruş zam yapıldı.

Fiyat artışının ardından benzinin litre satış fiyatı; İstanbul'da ortalama 8,13 liradan 8,65 liraya, Ankara'da 8,20 liradan 8,72 liraya, İzmir'de ise 8,22 liradan 8,74 liraya yükselecek.

Motorin fiyatları ise ortalama; İstanbul'da 8,19 liradan 8,69 liraya, Ankara'da 8,27 liradan 8,77 liraya ve İzmir'de 8,29 liradan 8,79 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Benzin ve motorine zam! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak ile ilgili etiketler benzin Motorin Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası epgis
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.