Benzemez Kimse Bize programı yayından kaldırıldı! Mustafa Keser, Bülent Ersoy'u suçladı

Star TV'de yayınlanan 'Benzemez Kimse Bize' adlı programın ömrü kısa oldu. Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in hazırladığı program 2 bölümün ardından yayından kaldırıldı. Keser, programın bitiş nedeni olarak Bülent Ersoy'un 'yersiz kapris ve tutumu'nu gösterdi.

Star TV'nin iddialı yapımlarından 'Benzemez Kimse Bize', 2 bölümden sonra yayından kaldırıldı.

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un hazırlaıdğı programın ilk bölümünde, Ersoy'un alkollü olarak ekrana çıktığı iddia edilmiş, konuk Yıldız Tilbe'nin Ersoy'un kucağına oturup şarkı söylemesi tepki çekmişti. İkinci bölümde Keser ve Ersoy'un konuğu Kibariye olmuş, ancak Kibariye'nin şarkıları ikilinin gerginliğini ört bas edememişti.

İki bölümden sonra bitirilme kararı alınan programla ilgili Instagram'dan açıklama yapan Mustafa Keser, aksaklıklar için Ersoy'u suçlayarak, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Mustafa Keser'in açıklamalarının tamamı şöyle:

Benzemez Kimse Bize programı yayından kaldırıldı! Mustafa Keser, Bülent Ersoy'u suçladı

 

 

Benzemez Kimse Bize programı yayından kaldırıldı! Mustafa Keser, Bülent Ersoy'u suçladı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Star TV Benzemez Kimse Bize mustafa keser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.