Benzema'dan maç sonrası açıklama: 'Bu takım, takım olmayı başardı'

Real Madrid ve Liverpool karşılaşması sona erdi. Real Madrid kupanın sahibi olurken takımın golcüsü Karim Benzema, maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Benzema, " Fransa'da, ülkemde bir Şampiyonlar Ligi daha kazanmak çok anlamlı. Çok gururluyum" dedi.

Real Madrid'in golcüsü Karim Benzema, Liverpool'u 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu... 

Benzema şu ifadeleri kullandı: 

"Bu takımda herkes önemli. Tek bir oyuncu değil. İlk 11 oynayanlar, yedek olanlar, fazla oynamayanlar... Ancak, herkes antrenmanlarda her şeyini verdi. Bu takım gerçekten bir 'takım' olmayı başardı. Çok mutluyuz. Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. En iyileri yendik. Zor bir final oldu ama Şampiyonlar Ligi her zaman böyledir. Dünyaya Real Madrid'in tepede olduğunu gösterdik. Fransa'da, ülkemde bir Şampiyonlar Ligi daha kazanmak çok anlamlı. Çok gururluyum."

 GOLÜ İPTAL EDİLMİŞTİ

Karim Benzema'nın golü, ofsay nedeniyle iptal edilmişti. Bu olay sosyal medyada da tartışma konusu oldu. 

 

Benzema'dan maç sonrası açıklama: 'Bu takım, takım olmayı başardı' ile ilgili etiketler Liverpool Karim Benzema Real Madird Kupa golcü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.