Bensu Soral hamile mi? Ne paylaşımı yaptı?

Bensu Soral hamile mi? Güzel oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile mutlu bir evlilik yaşıyor. Koton firması ile yaptığı anlaşma ile adından söz ettiren Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırıyor. Paylaşımı kısa sürede silen ünlü isimin hayranları, araştırma yapmaya başladı. İşte Bensu Soral hamile mi? Ne paylaşımı yaptı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bensu Soral hamile mi? Koton firması ile yaptığı anlaşma ile adından söz ettiren Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırıyor. Paylaşımı kısa sürede silen ünlü isimin hayranları, araştırma yapmaya başladı. Güzel oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile mutlu bir evlilik yaşıyor. İşte Bensu Soral hamile mi? Ne paylaşımı yaptı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ekranlara ara veren ünlü oyuncu Bensu Soral hamilelik sorularına yanıt verdi. Güzel oyuncu Bensu Soral iş adamı eşi Hakan Baş ile bir senedir mutlu birlikteliğini sürdürüyor. Magazin kulislerinde ünlü çiftin boşanma haberleri çıkıyordu. Son olarak Bensu Soral'a yöneltilen hamilelik sorularına verdiği yanıtla hayranlarını şaşkına çevirdi.

Genç yaşı, düzgün fiziği ve güzelliğiyle ünlüler dünyasında parmakla gösterilen Bensu Soral'ın yaşını öğrenince şaşıracaksınız. Hamilelik sorularına ise Soral; '' Şimdilik netleşen bir proje yok. Güzel bir iş olursa yapmak isterim. Hakan'ın benim dizilerde oynamamamı istemesi gibi bir durum söz konusu değil.'' açıklamasında bulundu.

Bensu Soral hamile mi? Ne paylaşımı yaptı? ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.