Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm fragmanı izle! Suna ve Nejat küsüyorlar mı?

Benim Tatlı Yalanım 11. yeni bölüm fragmanı izle! Perşembe akşamlarına damgasını vuran Benim Tatlı Yalanım 10.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Dizinin sonunda Suna ile Nejat konuşurken Tolga'nın çıkması şaşırttı. Haftaya neler yaşanacağı ise merak konusu. Detaylar haberimizde...

Benim Tatlı Yalanım 11. yeni bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Benim Tatlı Yalanım'ın başrollerinde Aslı Bekiroğlu,Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük beğeni topluyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna Nejat’a aşk itirafı yaptığı mektubu verdiğini zannederek zor bir güne uyanır. Fakat Nejat’a yanlış mektubu vermiştir. Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir, kimliği Hande’nin eline geçmiş, Hande Suna’nın oyununu öğrenmiştir. Hande ise bu durumu Suna’nın yüzüne vurmadan önce tadını çıkaracak, rakibesinin aslında kim olduğunu, kimlerin bu yalana dahil olduğunu teker teker öğrenecektir. Bu arada Şevket kalp spazmı geçirmiş ve aile seferberlik ilan etmiştir. Suna’nın çocukluk aşkı Tolga ve halası Enise bu vesile ile yıllar sonra Şevketler’i ziyarete gelirler. Tolga yıllar içinde üstteğmen olmuş, yurtdışı bir görev için gün saymaktadır. İdeal bir damat adayıdır. Suna’nın çocukluk aşkı ile tekrar karşılaşması, Nejat’ın buna şahit olması hiç beklenmedik bir şeye sebep olur. Nejat farkında olmadan Suna’yı kıskanmaya mı başlayacaktır?

 

Benim Tatlı Yalanım 11. bölüm fragmanı izle! Suna ve Nejat küsüyorlar mı? ile ilgili etiketler Benim Tatlı Yalanım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.