Benim Adım Melek neden final yapıyor? Dizi 3. sezon onayı neden alamadı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek dizisi final yapıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin rol aldığı Benim Adım Melek neden final yapıyor? Dizi yeni sezon onayını neden alamadı?

Gaziantep'te çekimleri devam eden ve 2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi 19 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana veda ediyor. Dizinin ekrana veda edişinin nedeni ise belli oldu.

BENİM ADIM MELEK NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Benim Adım Melek 66. Bölüm ile birlikte 19 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara gelecek. 2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Benim Adım Melek dizisi ile ilgili yaşanan bu gelişme dizinin hayranlarında şoke etkisi yarattı.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç’un paylaştığı, Benim Adım Melek ekranlara veda ediyor.

Bir diğer iddiaya göre ise çekimleri Gaziantep’te yapılan Benim Adım Melek dizisi 3. sezon için onay alamadı. Dizinin final yapma nedeni olarak son zamanlarda gelen düşük reytingler olduğu düşünülüyor.

Benim Adım Melek neden final yapıyor? Dizi 3. sezon onayı neden alamadı? ile ilgili etiketler TRT 1 Nehir Erdoğan benim adım melek neden final yapıyor kutsi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.