Benim Adım Melek final mi yapıyor? Benim Adım Melek ne zaman final yapacak?

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve 2 sezondur büyük bir merakla takip edilen Benim Adım Melek dizisi final mi yapıyor sorusu, izleyicilerin merakla takip ettiği bir konu. Sosyal medyada da Benim Adım Melek final mi yapıyor, ne zaman final yapacak soruları da tartışmalara neden oldu. Peki, dizi bu akşam final mi yapacak?

Benim Adım Melek final mi yapacak sorusu, bu akşam yeni bölümü ile TRT 1'de ekrana gelecek yeni bölüm öncesi merak ediliyor. Dizinin final kararı alabileceği izleyenleri endişelendirdi. Düşen reytinler sonrası Benim Aadım Melek dizisi oyuncu kadrosunda da yeniliğe gidilmiş diziye yeni yüzler katılmıştı.

BENİM ADIM MELEK FİNAL Mİ YAPACAK?

Geçtiğimiz günlerde ekranlara 48. bölümü gelen Benim Adım Melek dizisinde yaşanılanlar 2. sezonunda olan dizinin finale girip girmeyeceğine dair soruları akıllara getirdi. Sosyal medyada yayılan iddialara göre dizinin reytingleri düştüğü için final yapabileceği yönündeyken dizinin yönetmeni olan Cem Akyoldaş bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Dizi hakkında Akyoldaş, diziye başlamadan önce en az üç sezon olarak bir plan çizildiğini ve dizinin reytinglerinin gayet iyi bir seviyede olduğunu belirtti.

Benim Adım Melek final mi yapıyor? Benim Adım Melek ne zaman final yapacak?

Benim Adım Melek dizisi final yapmayarak yeni sezonda üçüncü sezonu ile izleyicileri ile buluşmaya devam edecek.

Benim Adım Melek final mi yapıyor? Benim Adım Melek ne zaman final yapacak? ile ilgili etiketler TRT 1 benim adım melek final mi yapacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.