Aleyna Tilki, ''Beni sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar'' diyerek isyan etti!

Şarkıcı Aleyna Tilki, X hesabında paylaştığı bir videoda sahnelere çıkışının engellendiği iddia ederek isyan etti. ''Sektörün büyük bir bölümü omurgasız. Beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar.'' diyen Tilki paylaşımında bakın neler söyledi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, X hesabında paylaştığı bir videoda sahnelere çıkışının engellendiği iddia ederek isyan etti. ''Sektörün büyük bir bölümü omurgasız'' diyen Tilki paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

''Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum. (Şuanda yüzyüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık)''

"TACİZE UĞRADIĞIM YERLERDE TEKRAR SAHNE ALMAMI İSTİYORLAR"

Genç şarkıcı, tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını ve istediği mekanlarda da sahne almasının engellendiğini açıkladı. Konuşmasında şarkı söylemeyi çok özlediğini söyleyen Tilki, şunları söyledi:

"İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Benim zamanında tacize uğradığım psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar. Organizasyonları onlar yapıyor. İstemiyorlar. Çünkü sektörü domine eden ve yaklaşık 20-30 yıldır beraber çalıştıkları insanın sözünden çıkamıyorlar. Benim moralimi bozacak mekanlara yazmaya çalışıyorlar. Ben de o mekanlara çıkamıyorum. Şarkı söylemeyi özledim ve bu özlemi gideremediğim için gerçekten hepsinin a... koyayım."

Tilki, paylaşımının devamına şu sözleri ekledi:

‘Kirli ellerini senin temiz giysinle temizleyen insanlara giysini ver. Onların buna tekrar ihtiyacı olabilir ama senin olmaz’ diye bi yazı okumuştum… Parçalarımdan alıp dağıttıklarınızdan kalanları pazarlamaya çalışsanız da kalbimde sınırsız bir inanç var. O yüzden size benzemeden de aramı sizle iyi tutmadan da devam edebilirim. Bu aşkı bırakmayıp yıllardır dünyanın birçok yerinde ürettiğim ve henüz çıkarmadığım onlaaarca şarkıya güveniyorum çünkü. Kaç tane albüm yaptım henüz birini çıkartmadım bile. Sizin gibi acelelerim yok benim. Zaman bana erkenden yalan olduğunu kanıtladı. Müziğim olmadan hikayemi anlatamam bile. Benim hikayem böyle bi hikaye. Ömrüm boyunca ruhumun üretmeye ihtiyacı var şimdiden… Şarkılarımla anlatırsam daha az incinirim… Bunu benim elimden alamazsınız ki… :D Şarkılarım çıkmaya devam edecek sonuçta…''

Aleyna Tilki, ''Beni sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar'' diyerek isyan etti! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.