Bengü eylülde sahnelere dönüyor!

Şarkıcı Bengü, pazartesi günü kızı Zeynep'i kucağına almasının ardından hastaneden taburcu oldu. Hastaneden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, bebeği için bakıcı yardımı alacağını söyledi. Bengü, eylül ayı gibi sahnelere dönmeyi planladığını da belirtti.

Hastaneden ayrılırken duygularını gazetecilerle paylaşan Bengü, “En büyük dileğimiz onu sağlıklı kucaklamaktı. Çok güzel geçti. O an çok ağladım. O an Allahla da yan yana geliyorsunuz. Hayatımın en unutulmaz anıydı. İkimizde çok sağlıklıyız. Zeynep’in kilosu her şeyi yerinde. 3 kilo 650 gram doğdu.” diye konuştu.

Bengü eylülde sahnelere dönüyor!

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, bebeğini kucağına aldığı an çok heyecanlandığını belirten Bengü, “Bundan sonra hayatımıza anne-baba ve çekirdek aile olarak devam edeceğiz. Manevi yönde çok değişiklikler oldu. Bundan sonra normal hayatıma başlıyorum.” dedi.

'EYLÜL GİBİ SAHNELERE BAŞLARIM'

Eylül ayı gibi sahnelere dönmeyi planladığını söyleyen şarkıcı, Hem eşimi hem kızımı hem de işimi mutlu etmek için yaşayacağım. Herhalde eylül gibi sahnelere başlarım.” dedi. Bebeğine kendisinin bakacağını söyleyen şarkıcı, ayrıca bir bakıcı tutacağını ifade etti.

ÇİÇEKLER AYRI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ

Şarkıcı Bengü’nün doğum haberini alan dostları sanatçının odasını çiçek bahçesine döndürdü. Çiçekler ayrı bir araçla hastaneden taşındı.

Bengü eylülde sahnelere dönüyor! - Resim : 2

BEBEĞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bengü, hastaneden ayrılmadan önce kızı Zeynep'le çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf, binlerce beğeni aldı.

Bengü eylülde sahnelere dönüyor! ile ilgili etiketler Bengü Selim Selimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.