Bendeniz'den Gülşen'in sahne şovu hakkında çok konuşulacak açıklama

Güvendiğim Dağlara’, ‘Ya Sen Ya Hiç’, ’80 Günde Devr-i Alem’, ‘Satmışım’ gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Bendeniz (Deniz Çelik), meslektaşı Gülşen Çolakoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi. Gülşen'in 'sahne şovu' yapmadığını belirten Bendeniz, ''Ne şovu yapıyor Allah aşkına? O başka bir şey. Bizde dünya starlarının yaptığı gibi bir şov, öyle bir şov yeri ve öyle şarkılarımız yok.'' ifadelerini kullandı.

Şarkılarıyla 90'lı yıllarda fırtınalar estiren şarkıcı Bendeniz, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. En sevilen şarkılarını ‘Best Of Bendeniz Vol2’ albümünde bir araya getiren Bendeniz, verdiği röportajda meslektaşı Gülşen Çolakoğlu'nun sahne şovu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.


Alev Gürsoy'un ''Görsellik sizce çok önemli değil mi?'' sorusuna Bendeniz ''Bana göre değil. Manken değiliz biz. Şov anlamında görselliğe katılıyorum. Bu, dünyada da böyle ama hakikaten iyi şov yaparsan… Bizde ne şovu yapacaksınız? Kim yapıyor mesela?'' yanıtını verdi.

Bendeniz'den Gülşen'in sahne şovu hakkında çok konuşulacak açıklama - Resim : 2

''GÖZ BOYAMADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL''

''Gülşen yapıyor bence…'' yorumu karşısında ise Bendeniz çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı ve şunları söyledi: ''Ne şovu yapıyor Allah aşkına? O başka bir şey. Bizde dünya starlarının yaptığı gibi bir şov, öyle bir şov yeri ve öyle şarkılarımız yok. Bizim yaptığımız tarz çok farklı ve şovla alakası yok. Arkana iki dansçı kızı koyup şov yapamazsın. Bunun adına şov diyemezsin. Bu sadece limiti yükseltmek adına yapılan göz boyamadan başka bir şey değil.''

Bendeniz'den Gülşen'in sahne şovu hakkında çok konuşulacak açıklama - Resim : 3


49 yaşındaki şarkıcı, ''Son dönemde kadın bedeni üzerinden ciddi tartışmalar yaşandı. Kadınların sahnedeki kostümleri çok konuşuldu. Siz bu konuya nasıl bakıyorsunuz?'' sorusu karşısında ise fikrini şu sözlerle dile getirdi: ''Dekolte beni ilgilendirmiyor, kendine yakıştıran giyer. Benim bir stilim var, onu korumaya çalışıyorum her zaman. Zaten biz 1993 yılında bir imaj çalışması yapmıştık, o da devam ediyor.''

Bendeniz'den Gülşen'in sahne şovu hakkında çok konuşulacak açıklama ile ilgili etiketler Deniz Çelik Bendeniz Gülşen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.