"Ben unutmuşum" bahanesine son: WhatsApp'ta 'sabitlenmiş mesaj' özelliği geliyor

WhatsApp'ın yeni ortaya çıkan özelliği, uygulamaya 'sabitlenmmiş mesajlar'ı getiriyor. Özellikle ilgili gelen ilk ekran görüntüleri, Telegram'dakine benzer bir tarzda çalışacağını gösteriyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Uygulamanın 2.23.7.3 kodlu Android Beta sürümünde yeni özelliğin detayları ortaya çıktı.

SABİTLENMİŞ MESAJLAR GELİYOR

WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsünde, sabitlenmiş mesaj özelliğinin ilk detaylarını görebiliyoruz. Ekran görüntüsüne baktığımızda ekranın üst kısmında beyaz bir arkaplan üzerinde sabitlenmiş mesajın tutturulduğunu görebiliyoruz. Kullanıcılar, sohbet sayfasında görecekleri raptiye simgesine dokunarak, sohbette sabitlenmiş olan mesajlara anında ulaşma imkanı yakalamış olacaklar. Özellik, Telegram'daki benzer özellik gibi çalışacak gibi duruyor.

"Ben unutmuşum" bahanesine son: WhatsApp'ta 'sabitlenmiş mesaj' özelliği geliyor

Özelliğin detayları henüz ortaya çıkmış değil fakat Telegram'dakine benzer bir şekilde, birden çok mesajın sabitlenmesi durumunda raptiye simgesine dokunan kullanıcı, muhtemelen o sohbet veya grupta sahiplenmiş olan tüm mesajların dökümünü görecek.

WhatsApp bu özellikle ilgili henüz bir duyuru yapmadı. Fakat neredeyse tamamlanma aşamasına geldiği ve çok yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

"Ben unutmuşum" bahanesine son: WhatsApp'ta 'sabitlenmiş mesaj' özelliği geliyor ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.