Ben Bu Cihana Sığmazam'da Şaka Gibi Ayrılık! Apar Topar Kadrodan Çıkarıldı

atv'nin flaş dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 12. bölümüyle ekrana geldi. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu dizinin son bölümünde şok bir ayrılık gerçekleşti. Seyircinin bu kadar erken nasıl ayrıldı dediği ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna veda etti.

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her ne kadar hikayesi ilgi çekmese de oyuncu performansları reytingleri de beraberinde getiriyor diyebiliriz. Özellikle Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akıl ve Erkan Can'ın performansları Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircini memnun etmeye yetiyor.

ŞAKA GİBİ AYRILIK

Dizinin son bölümüne ise Tatavlalı karakteriyle yeni katılan Emre Benli damga vurdu. Dizide Cezayir'in en büyük düşmanı olacak Tatavlalı ilerleyen bölümlerin en çok konuşulan ismi olacağa benziyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DUMRUL BEY KİMDİR? | Hakan Karahan kimdir, nereli,  kaç yaşında, mesleği ne? - Fotomaç

Öte yandan Dumrul karakterini canlandıran Hakan Karahan'ın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine vedası seyirci için tam bir şok oldu. Bu kadar erken bir ayrılığı kimse beklemiyordu.

Oktay Kaynarca ve Hakan Karahan arasının açık olduğu ve bu yüzden oyuncunun dizinin hikayesinden apar topar çıkarıldığı yönünde iddialar var. Bakalım bir açıklama gelecek mi?

 

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Şaka Gibi Ayrılık! Apar Topar Kadrodan Çıkarıldı ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.