Ben Bu Cihana Sığmazam'da Çatışma Var, Racon Var! Oktay Kaynarca Geri Döndü

ATV'nin yeni sezon dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümüyle ekrana geldi. Oktay Kaynarca, Pelin Akıl, Ali Seçkiner Alıcı gibi oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'a gelen ilk tepkiler de olumlu oldu. Dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm detayları...

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Oktay Kaynarca'nın uzun süredir tanıtımlarının yayınlandığı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümüyle ilgili sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Cezayir karakterini oynayan Oktay Kaynarca'ya Pekin Akıl, Ragıp Savaş ve Ebru Özkan gibi oyuncular eşlik etti.

Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın konusu da bir hayli ilgi çekti. Dövüşme, Çatışma ve racon sahnelerinin olduğu bölümler özellikle EDHO hayranları tarafından tam not aldı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM FRAGMANI

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Gelecek Salı akşamı ATV'de yayınlanacak dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Çatışma Var, Racon Var! Oktay Kaynarca Geri Döndü ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.