Ben Bu Cihana Sığmazam'da Çak Çak Tatlısı Sahnesi Güldürdü! Çak Çak Tatlısı Tarifi

atv'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Cezayir'in ailesine Çak Çak Tatlısı sevmediğini itiraf ettiği sahne herkesi güldürdü. Peki Çak Çak tatlısı nasıl yapılır? İşte Çak çak tatlısı tarifi...

Oktay Kaynarca'nın dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle atv ekranlarındaydı. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Erkan Can'ın başrollerinde olduğu dizinin son bölümüne Cezayir'in Çak Çak Tatlısı itirafı damga vurdu.

İşte O sahne

ÇAK ÇAK TATLISI TARİFİ

Bir tencereye balı dökelim ve çok kısık ateşte eritelim ve şekeri ilave edip karıştırarak 2 dakika kaynatalım. Yer fıstığı kızarttığımız hamurlara ilave edip sonra sıcak şerbeti eşit şekilde üzerine döküp karıştıralım sonra bir geniş tabağa alalım ve servis yapalım.

Kazakistan mutfağına ait olan çak çak tatlısı, Tatar tatlı olarak da biliniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Çak Çak Tatlısı Sahnesi Güldürdü! Çak Çak Tatlısı Tarifi ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.