Ben Bu Cihana Sığmazam'a Leyla'nın Babası Rolüyle Geliyor!

Salı dizileri rekabetinde zirveye oynayan Oktay Kaynarca dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a dev bir oyuncu geliyor. Ebru Özkan'ın oynadığı Leyla Türk karakterinin babasını canlandıracak ünlü oyuncunun ismini ulaştık.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle atv'de yayınlanmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra yine atv için çektiği dizi başladığı günden bu yana ilgi çekmeye devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'a Leyla'nın Babası Rolüyle Geliyor!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akıl, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner, Erkan Can, Gülenay Kalkan, Hakan Karahan ve Eren Vurdem gibi usta isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor.

UĞUR YÜCEL GELİR Mİ?

Dizide son bölümlerde yaşanan tıkanıklık seyircinin de dikkatini çekmiş olsa gerek yeni oyuncuları görmek istiyor. Sosyal medya etkileşimi konusunda sınıfta kalan Ben Bu Cihana Sığmazam önümüzdeki günlerde bomba bir transfere imza atabilir.

Ebru Özkan'ın oynadığı Leyla Türk karakterinin babası olarak Uğur Yücel isminin geçmesi bile kitleleri heyecanlandırdı. Olay örgüsü konusunda eleştiriler alan ve sadece karakterler üzerinden ilerlediği için tepkiler alan Ben Bu Cihana Sığmazam Uğur Yücel'in gelişiyle bambaşka bir havaya bürünebilir.

Uğur Yücel - Beyazperde.com

Siz Uğur Yücel'in Ben Bu Cihana Sığmazam'a transferi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Leyla'nın Babası Rolüyle Geliyor! ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.