Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümü ile reytinglerin zirvesinde!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi dün akşam ekrana gelen 35. bölümü ile sezon finali yaptı. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in başrolünde oynadığı dizi heyecan dolu bir sezonu geride bırakırken reytinglerin ve sosyal medyanın da zirvesinde yer aldı.

ATV ekranlarında yayınlanan başrolünde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi dün akşam ekrana gelen 35. bölümü ile sezon finali yaptı.

Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümüyle, Tüm Kişiler'de %4,67 izlenme oranı ve %13,58 izlenme payı, AB kategorisinde %3,72 izlenme oranı ve %11,97 izlenme payı alarak birinci sırada yer aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümü ile reytinglerin zirvesinde!

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın bölüm etiketi #81Vilayet bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine zirveden giriş yaptı!

Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümü ile reytinglerin zirvesinde! - Resim : 2

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı'dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalı'dan Suna'yı öldürmesini istedi. Eğer Tatavlalı Dumrul'dan aldığı görevi yerine getirirse hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşacaktı.

Firuze manevi babası olan Dumrul'la ilgili büyük hayal kırıklığı yaşadı. Sürdürdüğü hayatın stresi Firuze'ye fazla gelmeye başladı. Firuze, çocuklarının hayatının da tehlikede olduğunu hesaba katarak herkes için iyi olacağını düşündüğü bir karar aldı. Firuze çocuklarını ve Suna'yı alıp başka bir ülkeye gitmeye karar verdi.

Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümü ile reytinglerin zirvesinde! - Resim : 3

Cezayir yine zeki bir plan dahilinde önce Tatavlalı'yı sonra da Dumrul'u öldürdü.

Ve finalde Leyla yıllardır kurduğu hayalini Cezayir'e söyledi. Cezayir, hayatında geçen tüm zor zamanlara rağmen yanında duran Leyla'nın hayalini gerçekleştirmeye karar verdi ve onunla balayına çıktılar.

Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finali bölümü ile reytinglerin zirvesinde! ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.