Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Flaş Transfer! Kadro Gittikçe Büyüyor!

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine Üç Kuruş dizisinin yıldız ismi dahil oldu.

Yeni Sezonda fırtınalar estirmesi beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Oktay Kaynarca'nın dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a Üç Kuruş dizisinden bomba bir transfer geldi.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Güzel Adamlar Medya'nın yapımcılığında ekrana gelmesi beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başlama tarihi de belli oldu. Yeni bir değişiklik olmazsa 20 Eylül’de yayınlanması planlanan dizinin ekibine çok başarılı bir oyuncu katıldı.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine Üç Kuruş dizisinden bomba transfer - Resim : 1

Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan Burak Altay, “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın ekibine katıldı. Ünlü oyuncu, Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldığı, Onur Tan’ın ise yönettiği dizide Habib rolüne hayat verecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Flaş Transfer! Kadro Gittikçe Büyüyor! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.