Bella Hadid sessizliğini bozdu: Netanyahu yeni Hitler!

Gazze'deki sivilleri günlerdir bombalayarak katleden işgalci İsrail büyük bir katliama imza atıyor. Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, yaşanan insanlık dramına çok sert tepki gösterdi.

Ünlü isimler, İsrail ve Gazze arasındaki çatışmalarda artan can kayıplarına tepkileri sürüyor. Bu isimlerden biri de Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid.

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve kardeşi Bella Hadid uzun yıllardır Filistin'in özgürlük mücadelesine verdikleri destekle tanınıyor.

Bella Hadid sessizliğini bozdu: Netanyahu yeni Hitler!

BELLA HADİD: NETANYAHU YENİ HİTLER

Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler!" dedi.

Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için şu ifadeleri kullandı:

Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim.

Bella Hadid sessizliğini bozdu: Netanyahu yeni Hitler! - Resim : 2

 

Bella Hadid sessizliğini bozdu: Netanyahu yeni Hitler! ile ilgili etiketler Bella Hadid İsrail Filistin Gazze Hamas Savaş Gigi Hadid Binyamin Netanyahu Adolf Hitler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.