Bella Hadid Kudüs için gösteriye katıldı!

Dünyaca ünlü Filistin asıllı model Bella Hadid, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını sert sözlerle eleştirerek "Filistin halkına yapılan haksızlıktır. Ben onların tarafında duruyorum" açıklamasında bulundu.

Tüm dünyanın beğenerek takip ettiği, Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul etmesi kararına tepki gösterdi.

"İZLEDİKÇE AĞLIYORUM"

16 milyon takipçili Instagram hesabından Kudüs'ün bir fotoğrafını paylaşan genç model, fotoğrafın altına şunları yazdı: "Çok üzücü bir gün. Haberleri seyredip Filistinli insanların acısını izledikçe ağlıyorum.

bella-hadid-trump-in-kudus-kararini-elestirdi-10329988_8279_m

"AİLEMİN ÜZÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK ÇOK ZOR"

Babamın, kuzenlerimin ve ailemin üzüldüğünü görmek çok zor. Kudüs, tüm dinlerin evidir. Filistin halkına yapılanlar haksızlıktır ve bu duruma tolerans gösterilemez. Ben onların tarafında duruyorum. Kimseye karşı bir nefretim yok. Tüm dinler yan yanadır."

GÖSTERİLERE KATILDI

Öte yandan Bella Hadid, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs ile ilgili kararı sonrasında Londra'da düzenlenen gösteriye katıldı.

İşte güzel modelin katıldığı gösteriden kareler;

bella-hadid-trump-in-kudus-kararini-elestirdi-10329988_609_m

bella-hadid-trump-in-kudus-kararini-elestirdi-10329988_9448_m

bella-hadid-trump-in-kudus-kararini-elestirdi-10329988_9982_m

Bella Hadid Kudüs için gösteriye katıldı! ile ilgili etiketler Bella Hadid Filistin Kudüs
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.