Belhanda'nın talipleri artıyor!

Fransız kulüpleri, Galatasaray'dan kovulmasının ardından sezon başında Adana Demirspor'un yolunu tutan Younnes Belhanda için Adana kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Başkan Murat Sancak'ın Younnes Belhanda için 5 milyon euro talep ettiği iddia edildi.

Yaşadığı sakatlıklara rağmen oynadığı oyun ile beğeni kazanan Belhanda için transfer teklifleri Fransa'dan geldi. Ajannspor'un haberine göre, Fransa'da Nice ve Montpellier formalarını giyen ve burada yaşadığı şampiyonluk ile adından söze ettiren Belhanda için başkan Murat Sancak 5 milyon euro talep ediyor.

GALATASARAY YÖNETİMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Fransa Ligi'nden takımların gözdesi olan Belhanda'nın yeniden Fransa'ya dönmesi muhtemel görünürken Galatasaray'da forma giydiği zamanlarda Arap ekiplerinden 10 milyon euroya yakın bonservis teklifi getirmişti. Ancak Fatih Terim, şampiyonluk yolunda en etkili silahlarından biri olarak gördüğü oyuncunun satışına izin vermemiş ancak Mustafa Cengiz yönetimi Belhanda'nın yönetimi zemin konusunda eleştirmesi sonrası sözleşme feshi kararını açıklamıştı.

Belhanda'nın talipleri artıyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor Younnes Belhanda murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.