Belhanda ve Feghouli'den yönetime şok protesto!

Galatasaray'da bir hafta içinde oynanan 3 karşılaşmadan da istenen sonuçların alınmaması üzerine suçlu ilan edilen Belhanda ve Feghouli'nin yönetimi protesto ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da sezona iyi başlayan Belhanda ile Feghouli bir haftada dibe vurdu. Fenerbahçe ve Rangers maçlarında kötü performans ortaya koyan yıldızlar, Kasımpaşa deplasmanında da döküldüler.

Sadece birbirleriyle paslaşan ve birçok atağı başlamadan bitiren iki oyuncu kendilerine protokol tribününde tepki gösteren yöneticileri bir anlamda protesto etti.

"YÖNETİM BİZİ HİÇ SAVUNMADI"

Transfer dönemi boyunca satılacakları yönünde haberler çıkan Belhanda ile Feghouli, yönetim tarafından savunulmadıklarını düşünüyor. İki oyuncu da teklif almadıkları halde "Teklifleri beğenmiyorlar" şeklinde çıkan haberlerin yalanlanmamasından şikâyetçi.

Yönetim içindeki "Çok para alıyorlar'' yorumlarından da oldukça rahatsız olan Belhanda-Feghouli ikilisi, konsantrasyonlarını tamamen kaybetti.

 

Belhanda ve Feghouli'den yönetime şok protesto! ile ilgili etiketler Belhanda Feghouli Galatasaray yönetim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.