Belhanda Quaresma'yı solladı!

Süper Lig'de geride kalan 11 haftada en çok 'anahtar pas' yapan oyuncu Younes Belhanda oldu.

Galatasaray'ın Faslı yıldızı sahada kaldığı 874 dakikada tam 30 anahtar pas attı. Tecrübeli futbolcu özellikle duran toplardaki orta başarısı ile bu alanda rakiplerinden öne çıktı. Belhanda'yı 820 dakikada 27 anahtar pas atan Fenerbahçe'nin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena takip etti.

QUARESMA 26 PAS

Deniz Türüç de 27 anahtar pas yaptı. Ancak milli futbolcu 973 dakika ile Valbuena'dan neredeyse iki maça yakın daha fazla süre aldı. Bursaspor'un Arjantinli oyun kurucusu Pablo Batalla (852 dakika) ile Beşiktaşlı Ricardo Quaresma (711 dakika) 26'şar anahtar pas ile bu 3'lüyü yakından takip ediyor.

BELHANDA 5 ASİST

Belhanda 30 anahtar pasından 5 de asist çıkardı. Mathieu Valbuena ile Deniz Türüç 4'er, Pablo Batalla 3, Ricardo Quaresma ise sadece 1 asist yapabildi. Quaresma ligde asistte geride kalsa da Şampiyonlar Ligi'nde 3 gol pası vererek takımına önemli katkı sağladı.

Younes Belhanda alttan alta G.Saray'ın en değerli oyuncusu olmaya başladı... Oyunun beyni olan yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atan isimler sıralamasında da ilk sırada. Valbuena ve Deniz Türüç, 27'şer şut pası atarken Belhanda ise 29 şut pası verdi. 1 gol ve 5 asist yapan Belhanda, maç başına 55.4 pas ortalaması ile oynarken yüzde 77.3 ortalama yakalamayı başardı.

Belhanda Quaresma'yı solladı! ile ilgili etiketler Belhanda Quaresma asist pas geçti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.