Belediyenin televizyonu böyle bir ortamda kurgu yaparsa...

Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesi sürerken yangından en çok etkilenen Antalya'da Büyükşehir Belediye Belediyesi'nin TV kanalında yayınlanan görüntülerin kurgu çıkması büyük tepki çekti. ABB TV'de yayınlanan küçük bir çocuğun yangın bölgesinde küçük bir çocuğun kucağında kardeşinin olduğu anların kurgu olduğu tespit edildi.

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesinin tv kanalı olan ABB TV küçük bir çocuk üzerinden algı operasyonu yapmaya çalıştı.

Antalya'da yangından etkilenen ailesine yardım etmeye çalışan küçük çocuğu alet eden ABB TV, sırf şov yapmak için çocuğun kucağına kardeşini verdi. Felaketten bile algı yapmaya çalışan ABB TV sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Belediyenin televizyonu böyle bir ortamda kurgu yaparsa...

YANGINDA SON DURUM

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İlçede 28 Temmuz'da çıkan orman yangınını kontrol altına almak için ekipler yoğun mücadele veriyor. Orman yangını, Beydiğin, Çardak mahalleleri ile Kızıldağ çevresinde etkili oluyor.

Ekipler gece boyunca arazöz ve itfaiye araçlarıyla söndürme çalışmalarını sürdürdü, havadan müdahale devam ediyor. Orman yangınları yaban hayatını da etkiledi. Beydiğin Mahallesi'nde söndürme çalışmalarını yürüten belediye işçisi Yusuf Aydın, bukalemun, tavşan, kaplumbağa gibi canlıların ormandan kaçtığını söyledi.

Canla başla mücadele ettiklerini anlatan Aydın, "Canlılar için de yangını bir an önce söndürmek istiyoruz, mücadelemiz sürecek." dedi.

Belediyenin televizyonu böyle bir ortamda kurgu yaparsa... ile ilgili etiketler Çocuk antalya büyükşehir belediyesi abb tv görüntü kurgu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.