Belediyeler yasağı fırsata çevirdi

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlerle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı dün akşam 21.00 itibariyle başladı. 56 saat sürecek kısıtlamanın başlamasıyla sokaklar sessizliğe büründü. Bu sakinliği fırsat bilen belediyeler ise yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da sosyal medya hesabından çalışmalara ait fotoğrafları, 'Yasağı fırsata çevirenler' notuyla paylaştı.

Koronavirüs salgınında artan vakaların önüne geçebilmek adına alınan önlemler çerçevesinde yeni kararla birlikte hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Belediyeler yasağı fırsata çevirdi

Dün akşam saat 21.00 itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlaması ülke genelinde 56 saatin sonunda son bulacak. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte ülkenin dört bir yanında sokaklar adeta sessizliğe büründü.

Belediyeler yasağı fırsata çevirdi - Resim : 2

Bu sakinliği fırsat bilen belediyeler ise yol yapım çalışmalarına ağırlık verdi. İstanbul Zeytinburnu'nda da belediye ekipleri pek çok noktada yol çalışmalarına başladı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise sosyal medya hesabından devam eden çalışmalara ait fotoğrafları paylaşarak, 'Yasağı fırsata çevirenler' notunu düştü.

Belediyeler yasağı fırsata çevirdi ile ilgili etiketler sokağa çıkma yasağı zeytinburnu belediyesi yol yapım çalışması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.