Belediyede çalışan ve Tunç Soyer ile fotoğrafı olan PKK'nın mali yöneticisi yakalandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Sosyal Projeler Dairesi’nde görev yapan ve silahlı terör örgütü PKK/KCK’nın mali yapılanmasında yöneticilik yaptığı öne sürülen Mustafa Demir, güvenlik güçleri tarafından İzmir’de saklandığı evde yakalandı. Benzer bir terör skandalı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanmıştı.

İzmir'de yayın yapan Yeni Asır'ın iddiasına göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/ KCK'nın mali yapılanma yöneticilerine yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı Mustafa Demir, yeniden yakalama kararı çıkarılmasının ardından İzmir'de yakalandı. Operasyonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Terörle Mücadele Şubesi'nin ortaklaşa yürüttü.

TUNÇ SOYER İLE FOTOĞRAFI ÇIKTI

Ekim 2019'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i de ziyaret eden Demir, fotoğraflı bir paylaşım yaparak, "Güleryüz ve samimiyetinden dolayı başkanımıza teşekkürler" notunu düştü. Demir, 2020 yılı sonlarında Büyükşehir Belediyesi'ne transfer oldu. Teknisyen olduğu belirtilen Demir, Sosyal Projeler Daire Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Belediyede çalışan ve Tunç Soyer ile fotoğrafı olan PKK'nın mali yöneticisi yakalandı

Belediyede çalışan ve Tunç Soyer ile fotoğrafı olan PKK'nın mali yöneticisi yakalandı ile ilgili etiketler İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer pkk/kck
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.