'Belediye başkanıyla vali yadımcısının altın makasla açtığı site bugün enkaz!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ve AKUT gönüllüsü Hilal Bozkurt’un SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ve AKUT gönüllüsü Hilal Bozkurt’un SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı canlı yayında, deprem felaketinin 4. gününde bölgedeki son durum, deprem bölgesinden gelen mucizeler; 20 günlük Kerem bebek il 71 saat sonra enkazdan çıkan Ahmet Eren'in kurtarıldığı görüntüler, deprem bölgesindeki iletişim sorunu, Haluk Levent’ten telefon operatörlerine isyan, Twitter’a deprem uyarısı, Yunan ekiplerin Hatay’da 6 yaşındaki çocuğu enkazdan kurtarması, Guinness’e başvurulan Hatay’daki Güçlü Bahçe City'in enkaz altında yerle bir olması ve Hatay Havalimanı'nda pistin yarılması masaya yatırıldı.

‘’TWITTER BÖLGEDEKİ CANLARIN KURTARILMASINA YARDIMCI OLUYOR''

Metehan Demir, ‘’Twitter, bölgedeki canların kurtarılmasına yardımcı oluyor. Yavaşlatılmaması gerek.  Herkes birbirini hedef göstermeye başladı. Bırakın da sahada çalışsınlar.‘’ ifadelerini kullandı.

HATAY HAVALİMANI'NDA PİST YARILDI

Hatay Havalimanı'ndaki pistin yarılması çok ağrıma gitti. Hatay'a yardımların geç gitmesinin sebebi o pist oldu.

‘’DEPREMİN ŞİDDETİ 7.7'YDİ ANCAK HİSSEDİLEN SEVİYESİ 11 ŞİDDETİNDEYDİ''

Ceyhun Bozkurt, ‘’Bölgede tüm ekiplerin yoğun çalışmaları devam ediyor. 20 günlük bebeğin, küçük çocukların ve ailelerin bulunması umudumuzu besliyor. Dualarımız hem enkaz altındaki canlarla, hem de isimsiz kahramanlarla. 10 ili etkileyen, geniş alanda yıkıcı bir etki yapan, yüzeye çok yakın gerçekleşen bir depremdi. Deprem 7 kilometre derinlikte, yüzeye çok yakın gerçekleşti. Depremin şiddeti 7.7'ydi ancak hissedilen seviyesi 11 şiddetindeydi.‘’ dedi.

‘’ALAN İŞ MAKİNELERİNİN GİREMEYECEĞİ KADAR BÜYÜK BİR YIKIM BÖLGESİ''

Hilal Bozkurt, ‘’Saha çok geniş. İş makinelerinin giremeyeceği kadar büyük bir yıkım alanı var.  Yıkımın yaşandığı büyük alana koordinesiz şekilde girilemezdi. Deprem bekleniyordu ama bu eve 5 kişilik misafir beklerken bir anda 500 kişinin gelmesine benziyor.  AKUT'tan ayrılmama rağmen 'doğal afet durumunda gelebilirim' notum sebebiyle deprem sonrasında 1 saat sonra beni aradılar.'' şeklinde konuştu.

Metehan Demir, Ceyhun Bozkurt ve Hilal Bozkurt’un açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Belediye başkanıyla vali yadımcısının altın makasla açtığı site bugün enkaz!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Ceyhun Bozkurt deprem Kahramanmaraş Gaziantep

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.