Belçika'yı teyakkuza geçiren şahıs yakalandı!

Belçika’nın Courtrai şehrinde silahlı saldırgan alarmı verildiği ve sokaklarda Belçika Özel Kuvvetleri tarafından güvenlik önlemleri alındığı bildirildi. Aktarılan bilgilere göre, 18 yaşındaki silahlı şüpheli, akıl hastası. Silahlı şekilde, öğrencilerinden birini daha önce tehdit ettiği bir yüksekokulun etrafında gezerken görülmesi, şehri alarma geçirdi. Okullar ve devlet daireleri Belçika Özel Kuvvetleri tarafından tecrit altına alındı. Şüpheli saatler sonra yakalandı.

Belçika’nın Courtrai şehrinde silahlı bir kişinin Vives Yüksekokulu çevresinde silahla görülmesi üzerine alarm verildi. Tedbir amaçlı okul ve resmi kurumlar tecrit altına alındı.

Belçika'yı teyakkuza geçiren şahıs yakalandı!

18 YAŞINDAKİ SİLAHLI ŞÜPHELİ AKIL HASTASI ÇIKTI

Okul çevresinde ve sokaklarda Özel Kuvvetler tarafından güvenlik önlemleri alırken, tedbir amaçlı okul ve resmi kurumlar tecrit altına alındı. Kimliğin tespit edilen şüphelinin 18 yaşında ve akıl hastası olduğu aktarıldı.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİNE BİR ŞEY YAPACAĞINI SÖYLEMİŞ

Vives Yüksekokulunun Müdürü şüpheli hakkında basına verdiği demeçte, “Öğrencilerimizden birine okulda bir öğrenciye bir şey yapacağını söylemiş. Sonra kampüs civarında otobüsten inmiş. Bu nedenle risk almak istemiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

OKULLAR VE DEVLET DAİRELERİ TECRİT ALTINA ALINDI

Okul çevresinde polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bildirilirken, öğrencinin daha sonra Waregem şehrinde eski bir öğretmeni tarafından görüldüğü bildirilmesi üzerine Waregem’de de yoğun güvenlik önlemleri alınarak okulların ve devlet dairelerinin tecrit altına alındığı bildirildi.

KESKİN NİŞANCILAR BİNALARIN ÇATISINDA

Söz konusu şüpheli henüz bulunamazken, polis operasyonu devam ediyor. Öğrenciler ve bölge sakinleri tarafından çekilen görüntülerde binaların çatılarına keskin nişancıların yerleştirildiği görüldü.

AVELGEM ŞEHRİNDE YAKALANDI

Bölgede başlatılan geniş kapsamlı polis operasyonu ile Waregen şehrinde de aranan şüphelinin Avelgem şehrinde yakalandığı bildirildi.

POLİSİN OKUL BİNASINDAN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Polis yetkililerinin ve savcının konuyla ilgili olarak okul binasında basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Belçika'yı teyakkuza geçiren şahıs yakalandı! ile ilgili etiketler Belçika Saldırı alarm Özel kuvvet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.