Belçika'da Ülkü Ocağı'na hain saldırı! PKK yandaşları binayı ateşe verdi

Belçika'da bulunan bir Ülkü Ocağı gece saatlerinde bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından kundaklandı.

Belçika'da terör saldırıları bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Belçika’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Heusden-Zolder Bölgesi’nde Belçika dışından araçlarla geldiği belirlenen bölücü terör örgütü PKK yandaşları terör örgütü lideri Öcalan ve PKK’nın paçavraları ile dolaşarak Türklere, araç ve dükkanlarına saldırmıştı. Belçika'daki olayların yankıları sürerken yeni bir skandal daha yaşandı.

ÜLKÜ OCAKLARINA HAİN SALDIRI!

Belçika'da bulunan bir Ülkü Ocağı gece saatlerinde bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından kundaklandı.

TURGUT ALTINOK SALDIRIYI KINADI!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ülkü Ocaklarının kundaklandığı görüntüleri paylaşarak hain saldırıya tepki gösterdi. Altınok paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

PKK terör örgütü destekçilerinin Belçika’da Ülkü Ocaklarına yaptığı kundaklama saldırılarını şiddetle kınıyorum. Türkiye’de kent uzlaşısı adı altında PKK’nın siyasi uzantısı ile hareket edenleri aziz milletimizin takdirine bırakıyorum.

 
Belçika'da Ülkü Ocağı'na hain saldırı! PKK yandaşları binayı ateşe verdi ile ilgili etiketler Belçika
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.