Belçika'da gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na getirdiği Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika basınında da kendisine geniş yer buldu. Göktaş yıllar önce Belçika'da da milletvekilliği yapmıştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de doğan ve Brüksel Parlamentosu'nda milletvekilliği yapmış olan yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika basınında büyük yankı uyandırdı.

Belçika basını, "Eski Brüksel Milletvekili Mahinur Özdemir, Erdoğan hükümetinde bakan oldu" başlığıyla haberi duyurdu. Mahinur Özdemir Göktaş'ın kabinedeki tek kadın bakan olduğuna da dikkat çekildi.

Belçika'da gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

2015'TE PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Mahinur Özdemir Göktaş, 2009'da Brüksel Parlamentosuna milletvekili olarak seçilmişti ve ilk başörtülü vekil olmuştu. 2015 yılında ise 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları tanımadığı için partisinden ihraç edilmişti.

Göktaş, siyaseti bıraktırtan sonra 2020'de Türkiye'nin Cezayir Büyükelçisi olarak atanmıştı.

 

Belçika'da gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile ilgili etiketler Mahinur Özdemir Göktaş Belçika basın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.