Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda?

Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda yarı finale çıkma hakkını kazanıp final aşamasına yükselemeyen iki takım üçüncülük için yarışacak. Dünya Kupası'nın büyük takımlardından olan Belçika ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Peki Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Belçika İngiltere maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda son karşılaşmalardan biri 14 Temmuz cuma günü Belçika ile İngiltere arasında oynanacak. Futbolseverler Belçika İngiltere maçının ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta olduğunu merakla araştırıyorlar. Belçika İngiltere maçı ile ilgili tüm detaylar...

Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda?

BELÇİKA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Belçika ile İngiltere arasındaki oynanacak Dünya Kupası üçüncülük maçı, 14 Temmuz Cumartesi günü St. Petersburg Stadyumu'nda oynanacak.TSİ 17:00'de başlayacak üçüncülük maçı, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Belçika İngiltere maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

BELÇİKA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dedryck Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)

Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin Quanjian), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur)

Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)

İNGİLTERE'NİN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Jack Butland (Stoke City), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley)

Defans: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Gary Cahill (Chelsea), Fabian Delph (Manchester City), Phil Jones (Manchester United), Harry Maguire (Leicester City), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Kyle Walker (Manchester City), Ashley Young (Manchester United)

Orta saha: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea)

Forvet: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)

 

Belçika İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Belçika İngiltere ne zaman Dünya Kupası hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.