Belçika EURO 2020'de şampiyon olursa adam başı 435'er bin euro prim dağıtılacak

Belçika Milli Takımı oyuncuları, EURO 2020'de zafere ulaşmaları halinde adam başı 435'er bin euro prim kazanacak. Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku ve Eden Hazard gibi yıldızlarla her turnuvanın "gizli favorisi" olmaktan öteye geçen "Kırmızı Şeytanlar", Rusya, Danimarka ve Finlandiya ile birlikte B Grubu'nda yer alıyor.

2020 Avrupa Şampiyonası'nın favori takımlarından Belçika'da şampiyonluk primi açıklandı. Belçika basınında yer alan haberlere göre FIFA dünya sıralamasında zirvede bulunan "Kırmızı Şeytanlar"ın EURO 2020'de şampiyon olması durumunda teknik direktör Roberto Martinez tarafından kadroya dahil edilen her futbolcuya 435 bin avro prim verilecek.

EURO 2020 B Grubu'nda Danimarka, Finlandiya ve Rusya ile mücadele edecek Belçika Milli Takımı'nın oyuncuları, çeyrek final için 170 bin euro, yarı finale kalmaları halinde 290 bin euro, finale çıkmaları durumunda da 370 bin euro para ödülü alacak.

KEVİN DE BRUYNE RUSYA MAÇINDA YOK

Manchester City'nin süper yıldızı Kevin De Bruyne, sakatlığı nedeniyle Rusya'ya götürülmedi. İlk maçında yarın Rusya ile St. Petersburg'da karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar, 100 milyon euroluk orta saha oyuncusundan yoksun mücadele edecek. 

Kadrosunda Eden Hazard, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois, Tielemans, Dries Mertens, Axel Witsel gibi dünya yıldızlarını bulunduran Belçika, İDDAA tarafından turnuvanın 3 numaralı favorisi olarak gösteriliyor. Belçika'nın şampiyonluğa 1'e 6 oran verilirken, favori Fransa 4.60, İngiltere ise 5.80 ganyan veriyor.

Belçika EURO 2020'de şampiyon olursa adam başı 435'er bin euro prim dağıtılacak ile ilgili etiketler Belçika EURO 2020 roberto martinez
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.