Belarus ordusu bugün Rusya'nın safında savaşa dahil olacak!

ABD'li bir istihbarat yetkilisi, isminin verilmesini istemeyerek hassas bir güvenlik gelişmesini Washington Post ile paylaştı. Amerikalı yetkiliye göre bugün (Pazartesi) Belarus ordusu Rus ordusunun safında Ukrayna'ya girecek ve savaşa katılacak.

Belarus da Ukrayna ile resmen savaşa girebilir.

WASHİNGTON POST'A KONUŞTU: SAVAŞ GENİŞLİYOR

Washington Post'un birkaç dakika önce yayımlanan haberine göre, Ukrayna'daki savaş çevre ülkelere sıçramaya Belarus ile başlayacak.

ABD'Lİ YETKİLİ: BELARUS ASKERLERİ BUGÜN UKRAYNA'YA GİRECEK

Amerikalı bir istihbarat yetkilisi, Pazar gecesi yaptığı açıklamada, Belarus'un Pazartesi günü (bugün) başlayabilecek bir operasyon ile Rus işgalini desteklemek için Ukrayna'ya asker göndermeye hazırlandığı bilgisini aktardı. 

'MİNSK ARTIK KREMLİN'İN BİR UZANTISI'

İsminin açıklanmaması koşuluyla hassas güvenlik gelişmesini paylaşan ABD'li yetkili, "Minsk'in artık Kremlin'in bir uzantısı olduğu çok açık" dedi.

 

Kaynak: Washington Post 

 

-SuperHaber

Belarus ordusu bugün Rusya'nın safında savaşa dahil olacak! ile ilgili etiketler Belarus Savaş Ukrayna Rusya Rus dahil katılacak olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.