Bel ağrısı şikayetleri devam eden Mesut Özil antrenmana çıkmadı

Fenerbahçe Kulübü, sakatlığı bulunan futbolcuların durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Luiz Gustavo, Filip Novak, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci ve Kim Min-jae'nin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verildi.

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim min-Jae, pazar akşamı oynanacak Hatayspor maçını kaçırabilir... 

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turunda dün akşam Çekya'nın Slavia Prag takımıyla yapılan maçta sakatlanan Min-jae'nin arka adalesinde sertleşme olduğu ve tedavisine başlandığı açıklandı.

Arka üst adale tendon bileşkesinde yırtık bulunan Luiz Gustavo, arka üst adale tendon yapışma yerinde yırtık olan Filip Novak, bel ağrısı şikayetleri devam eden Mesut Özil ile omuz kırığı olan İrfan Can Kahveci'nin tedavilerinin sürdüğü kaydedildi. Bu futbolcuların saha ve fitness çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

 

Bel ağrısı şikayetleri devam eden Mesut Özil antrenmana çıkmadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Min-Jae Kim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.