Bekleyişin sonu sevinç oldu! 36 saat sonunda 3 kardeş kurtarıldı

Yaşanan büyük depremler 10 ili etkisi altına aldı. Kahramanmaraş merkezli olan bu depremin etkisi Osmaniye'de de görüldü. Büyük yıkımlara sebep olan bu deprem Osmaniye'de yıkılan binanın enkazına Samsun'dan bölgeye giden Türk-Telekom arama- kurtarma ekipleri 36 saat sonunda 3 çocuğu enkaz bölgesinden çıkarmayı başardı. Bölgeye atanan Niğde Valisi Mustafa Koç'ta orada enkaz çalışmasındaydı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bölgedeki çalışmalara katılan Samsun Türk Telekom Arama Kurtarma ekibi (Samsun TTAKE) Osmaniye Spor Salonunun karşısındaki binanın enkazında, 36 saat sonra üç çocuğa ulaştı. Bölgeye atanan Niğde Valisi Mustafa Koç'ta arama ekipleriyle beraber orda kazı çalışmasındaydı.

Kardeş olduğu öğrenilen 3 çocuk, enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bekleyişin sonu sevinç oldu! 36 saat sonunda 3 kardeş kurtarıldı ile ilgili etiketler deprem Osmaniye AFAD Kahramanmaraş Elbistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.