Beklenen sağanak sabaha karşı başladı: İstanbul güne yağmurla uyandı

İstanbul'da dün akşam saatlerinde beklenen yağmur sabaha karşı etkisini artırdı. Güne sağanak yağmur ile başlayan İstanbullular ıslanmamak için otobüs duraklarına sığındı.

İstanbul'da birkaç gündür etkisini sürdüren ve yer yer su baskınlarına neden olan sağanak yağış, gece geç saatlerde ve sabaha karşı bazı bölgelerde tekrar başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından, beklenen yağmur gece saatlerde başladı ve sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışa döndü.

Beklenen sağanak sabaha karşı başladı: İstanbul güne yağmurla uyandı

Sabaha karşı etkisini iyice arttıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar poşet gibi malzemelerle kendini korumaya çalışırken bazıları ise otobüs duraklarına ve bina altlarına sığındı.
Dışarıda yağmura yakalanan vatandaşlar kendini korumak için yol ararken bir kişinin yağmura aldırmadan spor yapması ise dikkat çekti.

Beklenen sağanak sabaha karşı başladı: İstanbul güne yağmurla uyandı - Resim : 2

Beklenen sağanak sabaha karşı başladı: İstanbul güne yağmurla uyandı ile ilgili etiketler İstanbul Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.