Beklenen iOS 16.3 güncellemesi yayınlandı! İşte gelen özellikler

Apple yeni güncellemesi olan iOS 16.3 güncellemesini yayınladı. Kullanıcılar güncellemeyle birlikte gelen özellikleri merak etmeye başladı. Peki iOS 16.3 kullanıcılara neler sunuyor? İşte detaylar...

Apple, meydana gelen hataları düzenlemek ve yeni özellikler getirmek adına iPhone modellerine güncellemeler meydana getirdi. Kısa bir süre önce Eylül  ayından yayınlanan iOS 16 işletim sisteminin üçüncü büyük güncellemesi olan iOS 16.3’ü yayınladı. 

Güncelleme ile birlikte gelen yeniliklerden birisi de Siyahi Tarihi Ayı kutlamaları kapsamında yeni Birlik duvar kağıdı, iCloud için İleri Düzey Veri Koruma ve Apple kimliği için Güvenlik Anahtarı özellikleri kullanıma alınıyor.

Ayrıca Apple, yanlışlıkla acil durum çağrılarını önlemek için Acil SOS'ta ince ayarlamalar yaptı. Artık yanlışlıkla acil aramalar yapmak çok daha zor bir hale getirildi. Acil SOS araması yapmak için yan düğmeyle birlikte sesi aç veya sesi kıs düğmelerine basılıp bırakılması gerekiyor.

iOS 16.3 güncellemesi nasıl yüklenir?

iOS 16.3 güncellemesini yüklemek için öncelikle Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidilerek uygun iPhone ve iPad'lere indirilebilir ve yükleyebilirsiniz. Güncellemenin boyutu yüksek olduğu için yüklenmesi uzun sürebilir. Apple ayrıca eski cihazlara sahip iPhone kullanıcıları için iOS 15.7.3'ü de yayınladı ve güncelleme genel olarak güvenlik iyileştirmeleri sunuyor.

Beklenen iOS 16.3 güncellemesi yayınlandı! İşte gelen özellikler ile ilgili etiketler IOS
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.