Adana Demirspor şampiyonluğu Bekir Çınar'a adadı

Adana Demirspor kafilesi üstü açık otobüsle şehir turu atarken, kısıtlamaya rağmen sokağa dökülen taraftarları ise meşaleler yakıp, futbolcuları selamladı. Şehir turu için hazırlanan otobüsün arkasındaki detay ise pek çok taraftarı duygulandırdı. Kulüp yönetimi, efsane başkan Bekir Çınar'ı unutmamıştı.

TFF 1. Lig'in 34. haftasında Menemenspor'u deplasmanda 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Adana Demirspor, gece geç saatlerde Adana'ya döndü. 26 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Demirspor'u İzmir dönüşü tam kapanmaya ve saatin kaç olduğunu aldırmayan taraftarları karşıladı.

Adana Demirspor kafilesi üstü açık otobüsle şehir turu atarken, kısıtlamaya rağmen sokağa dökülen taraftarları ise meşaleler yakıp, futbolcuları selamladı. Şehir turu için hazırlanan otobüsün arkasındaki detay ise pek çok taraftarı duygulandırdı.

Murat Sancak yönetimi, şampiyonluk otobüsünü giydirirken eski başkanlardan Bekir Çınar'ı unutmadı. Adana'da İtalya'nın köklü kulübü Livorno'yla tarihi bir maç organizasyonuna imza atan Çınar, 2010 yılında intihar etmişti.


Ligi 70 puanla şampiyon tamamlayan Adana Demirspor, saat 02.15'te hava yolu ile İzmir'den Adana'ya geldi. Adana Havalimanı'nda kendileri için hazırlanan üstü açık otobüse binen kafile, polis eskortuyla kentte şampiyonluk turu attı.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın "Benim güzel şehrimin güzel takımına şampiyonluk çok yakıştı. Pandemi var, dışarda kutlamayın. Biz otobüsle herkesin balkonunun önünden geçeceğiz" mesajına rağmen karantina kuralları ihlal edildi.

Kafileyi taşıyan otobüs, Atatürk Caddesi, Bülent Angın Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı ve Şehitler Bulvarı'ndan geçerek kulüp tesislerinde turu bitirdi. Tesislerde de konfeti ve meşalelerle karşılanan kafile için havai fişek gösterisi yapıldı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, marşlarla bir süre eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardı.

Adana Demirspor şampiyonluğu Bekir Çınar'a adadı

ASANSÖR TAKIM OLMAYACAĞIZ

Kutlamalar sırasında açıklamalarda bulunan başkan Murat Sancak, Süper Lig'de asansör takım olmayacaklarını vurguladı: "Nasıl 26 yıl çıkmadıysak, 26 yıl da düşmememiz lazım." 

Sancak, şunları söyledi:

"Ama böyle bir beklenti içerisine girmesinler, şimdiden söyleyeyim. Önce biz kalıcı olacağız orada. Önce Süper Lig'de kalıcı olacağız. Şampiyonluk, Avrupa öyle bir hedefimiz yok. Önce iyi bir kadro; ekip çalışmalar yapıyor. Şu an havuzdan seçiyoruz. İyi bir kadro kuracağız. 2-3 yıl sonra bakarız. Öyle çıkıp düşme olmaması lazım. Asansör takım olamayız. Nasıl 26 yıl çıkmadıysak, 26 yıl da düşmememiz lazım. 26 yıl sonra ben de 80 yaşıma geliyorum, artık ne haliniz varsa görün. 'Hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanım' dedim yani. Kurtuluşunuz yok benden yani." 

Adana Demirspor şampiyonluğu Bekir Çınar'a adadı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba murat sancak Bekir Çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.