Bekir Aksoy, Gürdal Tosun'u ölüm yıldönümünde unutmadı

Oyuncu Bekir Aksoy, 22 yıl önce hayatını kaybeden meslektaşı Gürdal Tosun'u ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı. Bekir Aksoy, Instagram hesabından 30 Ağustos 2000'de 33 yaşındayken aramızdan ayrılan Gürdal Tosun'un Erdal Tosun ile çekilen bir fotoğrafını yayınlayarak altına duygusal bir not düştü.

Ünlü aktör Necdet Tosun'un oğlu ve oyuncu Erdal Tosun'un da kardeşi olan Gürdal Tosun'un vefatının üzerinden tam 22 yıl geçti... 90'lı yılların popüler dizilerinden biri olan Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı 'Bakkal Tombalak' rolüyle tanınan Gürdal Tosun, 30 Ağustos 2000'de , İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

 gürdal tosun

''BENİM İÇİN ÖLÜMSÜZSÜN...''

Çiçek Taksi, Böyle mi Olacaktı, Bize Ne Oldu, Doktorlar, Yahşi Cazibe, Türk Malı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 53 Bekir Aksoy, ölüm yıldönümünde Gürdal Tosun'u unutmadı. 22 yıl önce vefat eden Gürdal Tosunu'un bir karesini paylaşan Aksoy, altına şu notu düştü:

''Gürdalım hep özleneceksin, aklımda, yüreğimin bir parçasında hep olacaksın. Vefatın bizi çok sarmıştı ve tabi ki Erdal abiyi kaybettik arkandan. TOSUN ailesinin bize kattıklarını unutmak mümkün değil. Sevim teyze bizi evlatlarından ayırmadı hiç bir zaman. Benim için ölümsüzsün... ❤️ #gürdaltosun #erdaltosun''

erdal-tosun-gurdal-tosun

 Gürdal Tosun'un ağabeyi oyuncu ve seslendirme sanatçısı Erdal Tosun, 30 Kasım 2016'da İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.


GÜRDAL TOSUN KİMDİR?

1967 İstanbul doğumlu olan Gürdal Tosun, İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Tiyatrosu ve Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çalıştı. Buralarda tiyatro oyunlarında değişik roller üstlendi. Böbrek nakli beklerken, aniden hayata gözlerini yuman Gürdal Tosun, son olarak “Bir Demet Tiyatro” ekibinde görev aldı. Burada canlandırdığı “Bakkal Tombalak” tiplemesiyle sevildi. Bozyaka SSK İzmir Eğitim Hastanesi’nde, en verimli çağında hayata gözlerini yuman tiyatro sanatçısı Gürdal Tosun, aşırı kiloları nedeniyle de tedavi görmüştü.

GÜRDAL TOSUN'UN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Güneş Yanıkları - 2000

Bir Demet Tiyatro - 1997 - Tombalak

Gün Doğmadan - 1986

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? - 1999

Otogargara - 1997

 

Bekir Aksoy, Gürdal Tosun'u ölüm yıldönümünde unutmadı ile ilgili etiketler Sosyal Medya erdal tosun gürdal tosun bekir aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.