Bekçilik sınav giriş yerleri açıklandı! İşte bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, 2022 çarşı ve mahalle bekçiliği sınavı fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı giriş belgeleri ile tarihlerinin açıklandığı bildirildi. Peki, fiziki yeterlilik, mülakat sınavı ne zaman? İşte, bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

2022 yılı bekçi alımı sürecinde yazılı sınavdan geçen adaylar sonraki süreçte sözlü sınav ile fiziki parkurlara katılacaklar. Bekçilik mülakat sınavı giriş belgeleri ve fiziki parkur bilgileri yayımlandı.Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, sınav giriş belgesinin https://www.turkiye.gov.tr/ üzerinden aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile öğrenileceği bildirildi. Peki, fiziki yeterlilik, mülakat sınavı ne zaman? İşte, bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ YERLERİ YAYIMLANDI

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Sınav Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır.

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Sınav aşamasına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik ve sözlü sınav aşamalarına katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

MÜLAKAT VE FİZİKİ PARKUR SINAVLARI NE ZAMAN?

Söz konusu sınavlar e-devlet üzerinden görüntülenecek olan giriş belgesinde yazılı tarihlerde gerçekleşecek.

FİZİKİ PARKUR BİLGİLERİNİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Bekçilik sınav giriş yerleri açıklandı! İşte bekçilik sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı ile ilgili etiketler bekçilik sınavı bekçilik sınav giriş yerleri polis akademesi bekçilik sınav giriş belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.