Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı sözlü mülakat sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Sonuçları için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sayfasına çevrildi. Peki bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? Detaylar haberimizde...

Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? İnternette bekçilik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılan konulara arasında yer alıyor. Adaylar büyük bir heyecanla sonuçları bekliyorlar. Peki Bekçilik sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi'nden bekçilik mülakat sonuçları için gün ve saat belli olmadı. Sözlü mülakat sonuçlarının kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.Sonuçlar açıklandığı anda pa.edu.tr adresinin duyurular kısmında adaylara ilan edilecek.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ZAMAN BURAYA TIKLAYARAK ERİŞİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ!

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Bekçi adaylarının başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının %25'i, fiziki yeterlilik sınav puanının %25'i ve sözlü mülakat puanının %50'sinin toplamı olarak hesaplanacaktır.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

2020 itibari ile memur maaşlarına yapılan yüzde 4 4 zam sonrasında memurlar yeni yılın ilk yarısında maaşlarını yüzde 4 zamlı alacak olup bu doğrultuda lise mezunu bir bekçiye 4.063 TL, lisans mezunu bir bekçi ise 4.164 ile 4.576 TL arasında maaş alabiliyor.

 

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? ile ilgili etiketler Polis Akademisi 2019 bekçi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.